Автор |
Сообщение |
destruktor [1453]

2025-02-27 19:47
|
З'явилось кілька ідей, цікаві вони чи ні судити Вам.
1. Оновлення щотижневих квестів у понеділок о 00:00, так як не зручно трохи те що вони оновлюютья у вівторок, та й не логічно.
2. Прокачка запаса сил у раси Стародавній, на кожні +30-50 рівнів +1 запаса сил, це було б логічно враховуючи що на кожні 10 лвл у класа ростуть основні характеристики.
3. Нових босів запхати у башти по тим же кординатам але зробити це як індивідуальний щотижневий квест, це додасть сенс від їх присутность так як не буде монополії у найсильнішого клана і одинакам хоч якась можливість.
4. При прокачці репутації у 5 фракцій таких як Тертуліан, Болотяна черепаха, Пустельний лев, Червоний дуб та Чорний змій до 7.5-10к надавати доступ до нового міста я вкому будуть усі майстерні та у світі діятеми бонус +3% до швидкості крафта, це стимулюватиме народ купувати лут та бігати по дейлікам, та і взагалі буде зручно і профітно усім. Опціонально при досягненні 20к репутації у всіх вище перерахованих фракцій надавати портал з цього світу у безпечний світ з усіма видами ресурсів, але з обмеженням на одночасну присутність лише одного персонажа з екаунта.
|
_TARZAN_ [1129]

2025-02-27 19:47
|
мені здаеться ця гра не для комфорту і релаксу...
|
 Support [419]

2025-02-27 21:00
|
Предложения понятны, но о какой монополии идет речь?
|
Squall [1451]

2025-02-27 22:32
|
Цитата: Автор: destruktor, 2025-02-27 19:47 ------
З'явилось кілька ідей, цікаві вони чи ні судити Вам.
1. Оновлення щотижневих квестів у понеділок о 00:00, так як не зручно трохи те що вони оновлюютья у вівторок, та й не логічно.
2. Прокачка запаса сил у раси Стародавній, на кожні +30-50 рівнів +1 запаса сил, це було б логічно враховуючи що на кожні 10 лвл у класа ростуть основні характеристики.
3. Нових босів запхати у башти по тим же кординатам але зробити це як індивідуальний щотижневий квест, це додасть сенс від їх присутность так як не буде монополії у найсильнішого клана і одинакам хоч якась можливість.
4. При прокачці репутації у 5 фракцій таких як Тертуліан, Болотяна черепаха, Пустельний лев, Червоний дуб та Чорний змій до 7.5-10к надавати доступ до нового міста я вкому будуть усі майстерні та у світі діятеми бонус +3% до швидкості крафта, це стимулюватиме народ купувати лут та бігати по дейлікам, та і взагалі буде зручно і профітно усім. Опціонально при досягненні 20к репутації у всіх вище перерахованих фракцій надавати портал з цього світу у безпечний світ з усіма видами ресурсів, але з обмеженням на одночасну присутність лише одного персонажа з екаунта.
1. +1 Непонятно почему они обновляются во вторник, неудобно
2. тут надо ориентироваться, чтобы примерно к 1200-1500 уровню он выходил примерно на параметры, равные нифелиму
3. Нужно решить концептуально: если это ПвП-активность, то нужно её модифицировать в сторону обязательности ПвП. А если это просто +2 халявные сферы в день - то лучше их совсем убрать, так как зачем эта халява?
4. Оно в таком виде - бесполезно. Мастерские в мире, куда ты не можешь попасть с огромным перегрузом (или взять прям тут со склада десяток тонн ресурсов) совершенно бесполезны.
А +3% бонус к крафту - это тоже ненужная халява.
|
destruktor [1453]

2025-02-27 23:30
|
Цитата: Автор: Support, 2025-02-27 21:00 ------
Предложения понятны, но о какой монополии идет речь?
На сьогодні клан ВІП монопольно володіє баштою яка бустить пошук та добування ресурсів, клана на противагу їм що б відбити або позмагатись за неї і близько в грі немає, та ж сама ситуація з новими босами, всі топи в топ еквіпі в одному клані зібрані, сунутись туди одинаку або слабшому клану немає ніякого сенса.
|
 Support [419]

2025-02-27 23:43
|
Цитата: Автор: destruktor, 2025-02-27 23:30 ------
На сьогодні клан ВІП монопольно володіє баштою яка бустить пошук та добування ресурсів, клана на противагу їм що б відбити або позмагатись за неї і близько в грі немає, та ж сама ситуація з новими босами, всі топи в топ еквіпі в одному клані зібрані, сунутись туди одинаку або слабшому клану немає ніякого сенса.
Я ведь вижу кто боссов фармит. К чему эта дезинформация?
|
Крокодил [1520]

2025-02-28 06:54
|
Цитата:Автор: Support, 2025-02-27 23:43 ------
Бо ВІПи винні у всіх бідах :roll:
Он, Тапок писав, що його забанили за те, що він підбурював інших гравців відбити у нас башту!!! Прям десидент, невизнаний герой! =)))
|
Squall [1451]

2025-02-28 09:47
|
На сьогодні клан ВІП монопольно володіє баштою яка бустить пошук та добування ресурсів, клана на противагу їм що б відбити або позмагатись за неї і близько в грі немає
Разгадка в том, что в игре сейчас только один клан, которому та башня реально нужна. Ну вот захвачу я её, допустим, а дальше что мне делать с этим чемоданом без ручки? Ну будет пять моих болванов младших рас + три с половиной землекопа из сокланов копать что-то с бустом. А в замен - надо будет ходить на защиту той башни от монстров по будильнику. По мне так бонус едва окупит усилия.
Другое дело - клан с числом активных игроков под 20 человек. Там этот бонус уже выглядит достаточно вкусным.
|
destruktor [1453]

2025-02-28 15:45
|
Цитата:Автор: Крокодил, 2025-02-28 06:54 ------
Цитата:Автор: Support, 2025-02-27 23:43 ------
Бо ВІПи винні у всіх бідах :roll:
Он, Тапок писав, що його забанили за те, що він підбурював інших гравців відбити у нас башту!!! Прям десидент, невизнаний герой! =)))
Та сам факт, раніше хоть з сімками боролись за ту башту і на початку щось намагались листочки робити, а зараз ніхто навіть не рипається на неї бо немає сенсу.
|
Morgenstern [1491]

2025-02-28 19:36
|
Цитата: Автор: destruktor, 2025-02-28 15:45 ------
Та сам факт, раніше хоть з сімками боролись за ту башту і на початку щось намагались листочки робити, а зараз ніхто навіть не рипається на неї бо немає сенсу.
я колись забрав башню (у монстрів) і щось особливого від її володінням не відчув
|
Squall [1451]

2025-02-28 20:18
|
Цитата: Автор: Morgenstern, 2025-02-28 19:36 ------
я колись забрав башню (у монстрів) і щось особливого від її володінням не відчув
Даёт +5% вероятности успешного сбора. Не скорости, а именно шанса.
Там, где без башни ты видишь, например:
Цитата: Доступно ресурсов 55 из 2000 (эффективность добычи 15%)
с башней будет
Цитата: Доступно ресурсов 55 из 2000 (эффективность добычи 20%)
|
Morgenstern [1491]

2025-03-01 01:22
|
Цитата:Автор: Squall, 2025-02-28 20:18 ------
Даёт +5% вероятности успешного сбора. Не скорости, а именно шанса.
Там, где без башни ты видишь, например:
Цитата: Доступно ресурсов 55 из 2000 (эффективность добычи 15%)
с башней будет
Цитата: Доступно ресурсов 55 из 2000 (эффективность добычи 20%)
я в таких локах не збираю.
може тому й не відчув 
|